Adverteren

Gratis adverteren voor particulieren

Bent u, als particulier, in het bezit van één of meerdere vakantieverblijven in Nederland en wilt u deze verhuren? U kunt op onze websites maximaal 10 gratis advertenties plaatsen.

U kunt echter niet meer advertenties plaatsen als u vakantieverblijven hebt.

De advertenties worden getoond op www.nederland-vakantie.nu en, indien er een aanbiedingsprijs van toepassing is, doorgeplaatst op www.nederlandlastminutes.nl en www.lastminutesvakantiehuizen.nl.

Omdat deze websites door tienduizenden mensen worden bezocht, is succes gegarandeerd.

Het plaatsen van één of meer advertenties is 100% gratis, nu en in de toekomst. U bent ook geen administratiekosten of commissie bij verhuur aan ons verschuldigd.

Meer informatie over adverteren voor particulieren
 

Gratis adverteren voor bedrijven

Bent u eigenaar of beheerder van één of meerdere vakantieverblijven in Nederland? Bijvoorbeeld een groepsaccomodatie, vakantiepark, vakantiehuis, bed and breakfast, hotel of pension? Wilt u gratis adverteren op websites die vele tienduizenden bezoekers per jaar trekken?

Adverteer dan 100% gratis op één of meerdere van onze websites en maak een account aan. U kunt maximaal 10 gratis advertenties plaatsen. Heeft u bijvoorbeeld een vakantiehuis, groepsaccomodatie en bed and breakfast dan kunt u een gratis advertentie voor het vakantiehuis op onze website www.nederland-vakantie.nu plaatsen, een advertentie voor uw groepsaccommodatie op www.groepsaccommodatie-nederland.com plaatsen en een advertentie voor uw bed and breakfast op www.bed-and-breakfast.nl plaatsen.

Het adverteren op deze websites is 100% gratis, nu en in de toekomst. U bent ons ook geen administratiekosten, provisie of andere kosten verschuldigd, ook niet bij aanpassing van uw advertenties, aanpassin contract of bij verhuur van uw accommodaties.

Bezoekers boeken rechtsreeks via uw website of organisatie.

Meer informatie over adverteren voor bedrijven